Looking For Anything Specific?

Mümin Sarıkaya Ben Yoruldum Hayat Şarkı Sözleri / Men Yoruldum Hayat Pikcek Sekiller - Günümüzde saçma sapan sözlerle yazılan şarkılara inat mümin sarıkaya ben yoruldum hayat diyor.

Mümin Sarıkaya Ben Yoruldum Hayat Şarkı Sözleri / Men Yoruldum Hayat Pikcek Sekiller - Günümüzde saçma sapan sözlerle yazılan şarkılara inat mümin sarıkaya ben yoruldum hayat diyor.. Aşağıdan basit gitar akorlarıyla şarkıyı çalabilir yada sesinize uygun transpoze ederek çalabilirsiniz. Mümin sarıkaya ile ilgili en çok aranan terimler. Ben yoruldum hayat, gelme üstüme diz çöktüm dünyanın namert yüzüne gözümden, gönlümden düşen düşene bu öksüz başıma gözdağı verme. Tüm mümin sarıkaya şarkı sözleri => mümin sarıkaya şarkı sözleri. Ben yanıldım hayat şarkı sözü, vurma yüzüme yol verdim sevdanın en delisine o yüzden ömrümden giden gidene şu yalnız başımı eğdirme benim.

Tüm mümin sarıkaya şarkı sözleri => mümin sarıkaya şarkı sözleri. Ben yoruldum hayat gelme üstüme, diz çöktüm dünyanın namert yüzüne, gözümden gönlümden düşen düşene, bu öksüz başıma göz dağı verme. G am d g o yüzden ömrümden giden gidene em d em şu yalnız başımı eğdirme benim g am d g em d em em am em ben pişmanım hayat, sorguya çekme em am em dilersen infaz et, kar etmez dilime g am d g sözlerim ağırdır, dokunur kalbe em d em şu suskun ağzımı açtırma benim. Ben yoruldum hayat, gelme üstüme. Ben yoruldum hayat gelme üstüme diz çöktüm dünyanın namert yüzüne gözümden gönlümden düşen düşene bu öksüz başıma göz dağı vermeben yanıldım hayat vurma yüzüme yol verdim sevdanın en delisine bu yüzden ömrümden giden gidene şu yalnız.

Mumin Sarikaya Ben Yoruldum Hayat Sozleri Sozlermer
Mumin Sarikaya Ben Yoruldum Hayat Sozleri Sozlermer from i0.wp.com
Şarkı ilk kez youtube platformu üzerinden paylaşılmış ve büyük ses getirmiştir. Mümin sarıkaya klipleri &müzik dinle. Ben yanıldım hayat şarkı sözü, vurma yüzüme yol verdim sevdanın en delisine O yüzden ömrümden giden gidene. Günümüzde saçma sapan sözlerle yazılan şarkılara inat mümin sarıkaya ben yoruldum hayat diyor. Öksüz başıma gözdağı verme ben yanıldım hayat, vurma yüzüme yol verdim sevdanın en delisine o yüzden ömrümden giden gidene şu yalnız başımı eğdirme benim ben pişmanım hayat, sorguya çekme dilersen infaz et, kar. Anasayfa » full şarkı sözleri » mümin sarıkaya ben yoruldum hayat şarkı sözleri. Ben yanıldım hayat şarkı sözü, vurma yüzüme.

Mümin sarıkaya ben yoruldum hayat sözleri ben yoruldum hayat, gelme üstüme diz çöktüm dünyanın namert yüzüne gözümden, gönlümden düşen düşene bu öksüz başıma gözdağı verme ben yanıldım hayat, vurma yüzüme yol verdim sevdanın en.

Mümin sarıkaya ben yoruldum hayat indir, mümin. Ben yanıldım hayat şarkı sözü, vurma yüzüme. Bu öksüz başıma gözdağı verme. Mümin sarıkaya ile ilgili en çok aranan terimler. Etiketler» full şarkı sözleri » mümin sarıkaya ben yoruldum hayat şarkı sözleri. Seçtiğiniz sanatçının en çok beğenilen ve takip edilen şarkılarının sözlerini okumak ve kliplerini izlemek için mümin sarıkaya şarkı sözleri ile ilgili hazırladığımız özel sayfamızı inceleyebilirsiniz. Anonim nisan 05, 2016 0. Albümle aynı adı taşıyan, ben yoruldum hayat ve daha önce single olarak yayınladığı al başımdan bu dertleri şarkısının da bulunduğu albümde 10 eser yer almakta. Yol verdim sevdanın en delisine. Bu öksüz başıma gözdağı verme. Bu öksüz başıma gözdağı verme. Ben yoruldum hayat gelme üstüme diz çöktüm dünyanın namert yüzüne gözümden gönlümden düşen düşene bu öksüz başıma göz dağı vermeben yanıldım hayat vurma yüzüme yol verdim sevdanın en delisine bu yüzden ömrümden giden gidene şu yalnız. Aşağıdan basit gitar akorlarıyla şarkıyı çalabilir yada sesinize uygun transpoze ederek çalabilirsiniz.

O yüzden ömrümden giden gidene. O yüzden ömrümden giden gidene. Ben yanıldım hayat şarkı sözü, vurma yüzüme. Ben yanıldım hayat vurma yüzüme yol verdim sevdanın en delisine, o yüzden ömrümden giden gidene, şu yalnız başımı eğdirme benim. Şarkı ilk kez youtube platformu üzerinden paylaşılmış ve büyük ses getirmiştir.

Mumin Sarikaya Ben Yoruldum Hayat Sarki Sozleri Soz Burada
Mumin Sarikaya Ben Yoruldum Hayat Sarki Sozleri Soz Burada from www.sozburada.com
Günümüzde saçma sapan sözlerle yazılan şarkılara inat mümin sarıkaya ben yoruldum hayat diyor. Albümle aynı adı taşıyan, ben yoruldum hayat ve daha önce single olarak yayınladığı al başımdan bu dertleri şarkısının da bulunduğu albümde 10 eser yer almakta. Ben yanıldım hayat vurma yüzüme yol verdim sevdanın en delisine, o yüzden ömrümden giden gidene, şu yalnız başımı eğdirme benim. Albümle aynı adı taşıyan, ben yoruldum hayat ve daha önce single olarak yayınladığı al başımdan bu dertleri şarkısının da bulunduğu albümde 10 eser yer almakta. Ben yoruldum hayat, gelme üstüme diz çöktüm dünyanın namert yüzüne gözümden, gönlümden düşen düşene bu öksüz başıma gözdağı verme. Şu suskun ağzımı açtırma benim. Daha sonra birçok dizide de seslendirilen ben yoruldum hayat şarkısı sanatçının 2016 yılında çıkardığı. Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne.

Ben yanıldım hayat vurma yüzüme yol verdim sevdanın en delisine, o yüzden.

Ben yoruldum hayat gelme üstüme, diz çöktüm dünyanın namert yüzüne, gözümden gönlümden düşen düşene, bu öksüz başıma göz dağı verme. Mümin sarıkaya klipleri &müzik dinle. Bu öksüz başıma gözdağı verme. Hande yener benden sonra şarkı sözleri. Yol verdim sevdanın en delisine. O yüzden ömrümden giden gidene. Ben yoruldum hayat, gelme üstüme diz çöktüm dünyanın namert yüzüne gözümden, gönlümden düşen düşene bu öksüz başıma gözdağı verme. Daha sonra birçok dizide de seslendirilen ben yoruldum hayat şarkısı sanatçının 2016 yılında çıkardığı. Ali osman nebioğlu / müzik : G am d g o yüzden ömrümden giden gidene em d em şu yalnız başımı eğdirme benim g am d g em d em em am em ben pişmanım hayat, sorguya çekme em am em dilersen infaz et, kar etmez dilime g am d g sözlerim ağırdır, dokunur kalbe em d em şu suskun ağzımı açtırma benim. Yine mümin sarıkaya şarkı sözleriyle sizlerleyiz. Ana sayfa full şarkı sözleri. Ben yoruldum hayat, gelme üstüme diz çöktüm dünyanın namert yüzüne gözümden, gönlümden düşen düşene bu öksüz başıma gözdağı verme.

Ben yoruldum haya gelme üstüme, diz çöktüm dünyanın namert yüzüne, gözümden gönlümden düşen düşene Ben yanıldım hayat vurma yüzüme yol verdim sevdanın en delisine, o yüzden ömrümden giden gidene, şu yalnız başımı eğdirme benim. Gitar akorları sitemizde şarkılardaki gitar akorlarına tablarına ve şarkı sözlerine ulaşabilirsiniz. Ben yoruldum hayat mümin sarıkaya'nın aynı isimli albümünde yer alan eserlerindendir. Seçtiğiniz sanatçının en çok beğenilen ve takip edilen şarkılarının sözlerini okumak ve kliplerini izlemek için mümin sarıkaya şarkı sözleri ile ilgili hazırladığımız özel sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Ben Yoruldum Hayat Sozleri Resimli Ben Yoruldum Hayat Sozleri Kuaza
Ben Yoruldum Hayat Sozleri Resimli Ben Yoruldum Hayat Sozleri Kuaza from kuaza.com
Daha sonra birçok dizide de seslendirilen ben yoruldum hayat şarkısı sanatçının 2016 yılında çıkardığı. Şarkı ilk kez youtube platformu üzerinden paylaşılmış ve büyük ses getirmiştir. Ben yoruldum hayat, gelme üstüme diz çöktüm dünyanın namert yüzüne gözümden, gönlümden düşen düşene bu öksüz başıma gözdağı verme. Ben yanıldım hayat şarkı sözü, vurma yüzüme şu yalnız başımı eğdirme benim Albümle aynı adı taşıyan, ben yoruldum hayat ve daha önce single olarak yayınladığı al başımdan bu dertleri şarkısının da bulunduğu albümde 10 eser yer almakta. Anasayfa » full şarkı sözleri » mümin sarıkaya ben yoruldum hayat şarkı sözleri. Seçtiğiniz sanatçının en çok beğenilen ve takip edilen şarkılarının sözlerini okumak ve kliplerini izlemek için mümin sarıkaya şarkı sözleri ile ilgili hazırladığımız özel sayfamızı inceleyebilirsiniz. Bu öksüz başıma gözdağı verme.

Şu suskun ağzımı açtırma benim.

Aşağıdan basit gitar akorlarıyla şarkıyı çalabilir yada sesinize uygun transpoze ederek çalabilirsiniz. Ben yoruldum hayat mümin sarıkaya'nın aynı isimli albümünde yer alan eserlerindendir. Bu öksüz başıma gözdağı verme. Ben yanıldım hayat vurma yüzüme yol verdim sevdanın en delisine, o yüzden ömrümden giden gidene, şu yalnız başımı eğdirme benim. Bu öksüz başıma gözdağı verme. m > mümin sarıkaya şarkı sözleri > ben yoruldum hayat şarkı sözü. Ben yoruldum hayat gelme üstüme, diz çöktüm dünyanın namert yüzüne, gözümden gönlümden düşen düşene, bu öksüz başıma göz dağı verme. Anasayfa » full şarkı sözleri » mümin sarıkaya ben yoruldum hayat şarkı sözleri. O yüzden ömrümden giden gidene. Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne. Ben yoruldum hayat gelme üstüme, diz çöktüm dünyanın namert yüzüne, gözümden gönlümden düşen düşene, bu öksüz başıma göz dağı verme. Ben yoruldum haya gelme üstüme, diz çöktüm dünyanın namert yüzüne, gözümden gönlümden düşen düşene Mümin sarıkaya klipleri &müzik dinle.

Post a Comment

0 Comments